Dance Sensation Dansschool

Joëlla Ramos
Joëlla begon als kind met turnen, viool, theater en traditionele Afrikaanse dans. Op haar 11e is ze begonnen op de ‘havo voor muziek en dans’, die ze met succes heeft afgerond! In 2014 heeft ze haar diploma behaald op Codarts, Bachelor Dance in Education als danseres en dansdocent. Ze heeft geschitterd op tv, op cruiseschepen en verschillende podia in Nederland, Afrika en Amerika. Ze is ook drie jaar te zien geweest in de prachtige Disney Musical ‘The Lion King’. Haar passie is om reizen te combineren met dans en om zo haar horizon te verbreden. Sinds 2018 is ze werkzaam bij DS-dansschool, hier werkt ze met veel plezier als docent en coördinator.
Kenya Aulacio
Kenya is op haar 7de begonnen bij Dance Sensation Dansschool en heeft hier tot en met 2017 danslessen gevolgd. Daarna is ze gaan studeren aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Amsterdam en heeft hier in 2020 haar diploma behaald. Nu geeft ze met heel veel plezier en enthousiasme veel verschillende danslessen bij DSD!
Jady Felter
Jady is afgestudeerd aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts en heeft daar haar bachelor Teacher Performing Arts behaald. Daarnaast heeft ze in het werkveld gechoreografeerd bij Kinderen voor Kinderen en heeft ze op het toneel gestaan in de musical Billy Elliot van Stage Entertainment als swing en assistent dance captain. In 2016 heeft ze 6 maanden dansles verzorgd bij DSD en is nu vol enthousiasme terug om nog meer danslessen bij ons te geven!

Kimberly Ram

Kimberly werkt vanaf juli 2020 als dans docent en projectschrijver / projectcoördinator bij DSD. Dansen was van jongs af aan haar grootste passie en daarom was ze ook razend enthousiast toen DSD in 2009 haar deuren opende. Hier heeft ze 9 jaar lang met veel plezier gedanst voordat ze naar Nederland verhuisde om daar te studeren aan de Academie voor Danseducatie bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Nu is ze weer terug op Bonaire en ook weer terug bij DSD!

Solveig van Wijngaarden
Solveig studeerde 2 jaar aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Daarna speelde ze o.a. in The Last 5 Years (Cathy), The Pirate Queen (Grace), Children of Eden (Eva), verschillende nieuwe producties van Storytellers, deed ze mee aan het tv-programma Una Voce Particolare, zong ze als solist in Reaching for Broadway in het MLab en zong ze jarenlang bij theaterzanggroep Prestige. Ze volgde na haar opleiding nog zanglessen bij o.a. Jimmy Hutchinson en Ellen Evers en kreeg tijdens producties coaching in acteren, liedinterpretatie en verschillende dansstijlen, waaronder klassiek ballet, moderne dans, showdance, jazz en tap. Na haar verhuizing naar Bonaire is ze fulltime kunstenares maar geeft ze ook theaterlessen en tevens bij DSD verschillende zanglessen (groep en solo).

Ms. Liliane de Geus

Liliane has extensive qualifications and proficiency in Classical & Modern Dance, Performance, Education, and Management. After initial training, teaching, and performance in the Antilles, she pursued her dance career in the U.S.A. She obtained degrees in Dance, Performing Arts, and Management as in a Bachelor of Arts from the Florida State University (1987) and a Master of Arts from New York University, New York (1989). She has performed & choreographed extensively in the States and focused on dance education and therapy. Ms. de Geus is also a qualified sports masseur. She has been dance teacher, choreographer, and advisor at the DSD Dance School since 2010.

Semarièl Marten

Semarièl begon als peuter al met het volgen van verschillende zang- en danslessen. Met het talent en vaardigheden die zij in deze lessen ontwikkelde begon ze op haar 9e met het geven van verschillende optredens als zangeres, danseres en actrice. Zo vertegenwoordigde ze Bonaire in een musical die tijdens de Kunstbende van 2008 werd opgevoerd, heeft ze in 2009 als openingsact gezongen bij het concert van Percy Sledge in Curaçao en trad ze in 2015 op als de hoofd-act tijdens de Miss Curaçao verkiezing. Verder brengt Semarièl sinds haar 19e ook haar eigen muziek uit, waaronder haar eerste en welbekende nummer Lalala Love 4 You, waarmee ze op de eilanden maar ook in Nederland en Miami verschillende keren heeft opgetreden. Vanaf 2018 Is Semarièl ook werkzaam bij DSD als dansdocent en is voor veel van onze cursisten een grote inspiratiebron!